Spännande kulturell plats i hjärtat av Skåne

Vollsjö Mill

Image description

Vollsjö Mill

  

Image description

 

Evenemang 2020

  

Image description

Mitt i Skåne i Färs härad utanför Sjöbo, finner man Vollsjö Mill, den gamla möllan i Piratens by Vollsjö. Kvarnen med sitt vackra sädesmagasin är numera en plats för kultur av alla slag, som konstutställningar, musik, dans, workshops mm. Tillsammans med det anrika Pumphuset och Piratenmuseet lokar möllan besökare till byn från både nä och fjärran. Vollsjö Mill håller öppet i samband med evenemangen.

  

Vollsjö Mill är ett kulturell möteplats i hjärtat av Skåne. Missa inte att besöka Vollsjö Mill , för kultur och kreativitet. Vi öppnar för Påskrundan, Litteraturrundan, Design marknad, MAD event, Jul tiden och mm.  Titta också på programmet och för mer information besök vår FB sida, på vår Instagram och Twitter @Vollsjomill

   

  www.facebook.com/Vollsjomill    

  

 

  


 

Image description


 

Image description


 

Image description

Kafé och butik

  

Image description

    När du besöker Vollsjö Mill så passa på att slå dig ner med familj och vänner en stund, och ta en god fika i vårt trevliga kafé. Om du är intresserad av unika konsthantverkare vi gör själv, är du välkommen att botanisera i vår butik. Varje gång du handlar i vår butik stöder du de evenemang vi gör på Vollsjö Mill. Vi ger dig något nytt varje gång.

 

 

 

  

Välkommen in!

  

Image description